Incasso bondscontributie
Beste leden, 
Om misverstanden te voorkomen omtrent de incasso’s die in de maand april worden gedaan door O.K.K. willen wij U graag op het volgende attenderen:
De Bondscontributie die aan de KNGU moet worden betaald voor het jaar 2019 wordt begin april bij u geïncasseerd.
Het bedrag voor het jaar 2019 is € 27,00 voor senioren en voor junioren
Tot 16 jaar € 22,00 (voor leden die een deel van het jaar lid zijn is dit bedrag evenredig aangepast).
Op uw bankafschrift zal als omschrijving staan:
“Bondscontributie 2019”.
Tevens verzoeken wij de leden die maandelijks zelf de contributie over maken ook de bondscontributie op tijd te betalen aan OKK.
Met vriendelijke groet,
Ledenadministratie SV OKK

Verhoging contributie
In 2019 is de contributie verhoogd. Deze zal ingaan vanaf januari 2019. Ook de jaarlijkse bondscontributie van de KNGU is verhoogd.  Kijk op de website www.okkdenhelder.nl voor de huidige contributiebedragen van 2019. 

Sponsorkliks


Vanaf nu werkt OKK met Sponsorkliks. Iedereen bestelt wel eens iets online. Door je online aankopen te doen via Sponsorkliks kun je OKK sponsoren. Het enige wat je hoeft te doen is naar de website www.sponsorkliks.com te gaan, OKK Den Helder in te typen in de zoekbalk en via daar je bestelling te doen bij zalando, bol.com, thuisbezorgd etc.
Alle grote winkelketens doen hier aan mee. Neem eens een kijkje op de website van sponsorkliks.com om het aanbod te zien. Op onze eigen website staat een uitgebreidere uitleg over Sponsorkliks.
Het kost jou niets extra’s en het helpt onze vereniging een hoop!